WIE WE ZIJN

Dit is ons verhaal


Welkom op de website van Kraamzorg Baby.

Gefeliciteerd met uw zwangerschap!!!

Er is in deze prachtige periode ontzettend veel dat op u afkomt. Juist in de eerste week na de bevalling, als het allemaal ineens echt wordt, is het prettig als u zekerheid heeft. De zekerheid van een professionele kraamverzorgster, met decennia aan ervaring, uitgebreid gediplomeerd en gecertificeerd en iemand die veel waarde hecht aan uw persoonlijke wensen. Kortom, een bedrijf met visie.

Die persoon kan ik voor u zijn!

In de afgelopen decennia is er veel veranderd binnen de kraamzorg. Helaas worden ook in deze branche bezuinigingen doorgevoerd waar uiteindelijk de gezinnen de dupe van zijn. Ik wil weer terug naar de basis, waarin de zorg voor het gezin en de baby op 1 staan. Zodoende heb ik besloten om als zelfstandige kraamverzorgster aan de slag te gaan, met als visie; ouderwetse kraamzorg in een nieuw jasje.

Het zijn soms slechts kleine dingen die een groot verschil kunnen maken. Zo is het bij mij geen probleem om het ontbijt, de lunch en het avondeten voor te bereiden. Uiteraard wordt ook het fruithapje voor de kersverse mama niet vergeten, want in deze periode is er niets belangrijker dan de juiste en voldoende vitaminen binnen te krijgen om zo snel mogelijk te herstellen. Daarnaast breng ik bijvoorbeeld uw andere kinderen naar school, zodat u nog even met uw baby op uw gemak wakker kunt worden. Niet alleen goed voor uw herstel, maar nog veel belangrijker, dit zorgt voor rust binnen uw gezin. Deze extra zorg geeft u de mogelijkheid om uw baby de onverdeelde aandacht te geven.

Al met al, alles is bespreekbaar om de kraamweek voor u en uw gezin zo prettig mogelijk te maken!

Bent u op zoek naar ouderwetse kraamzorg in een modern jasje? Zoek dan niet verder en neem contact met ons op.

 Wij zijn Noëlle de wit & Melissa!

Klik hier en begin te typen. Architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem ut enim ad minima veniam quis.

 

ONS TEAM

Ontmoet de ware helden

Christina

 Mijn naam is Christina Tebbenhoff, ik ben 20 jaar oud en zelf ben ik geboren in Den Haag.

De reden dat ik kraamverzorgster ben geworden is omdat het een onwijs mooi vak is. Vanaf mijn 13e heb ik stage willen lopen als kraamverzorgster, is er helaas nooit van gekomen tot Noëlle op mijn pad kwam en mij deze mooie kans gaf. De verantwoording die ik mee draag voor het gezin, de kennis die ik kan delen met het gezin en het zien groeien van de mensen vind ik toch wel het allerleukst. Aan het eind van de kraamweek laat ik telkens weer een prachtig gezinnetje achter, waarvan ik de eerste babyfase bij heb mogen wonen en dat maakt het zo'n bijzonder mooi vak! De gastvrijheid van het gezin en het vertrouwen om hun wondertje te mogen verzorgen is geweldig!.

Ashly

Mijn naam is Ashley Filippo.
 Ik ben 28 jaar jaar oud en zelf ben geboren in Leiden. 

Het zorgen voor iemand doe ik graag, en vooral als de mensen het hard nodig hebben. In dit geval de kraamvrouw en baby en natuurlijk een beetje voor papa en de andere kindjes.
De positiviteit en dankbaarheid van de kersverse ouders doet me goed. En dat je de ouders steeds zelfverzekerder ziet worden in de kraamweek zodat je ze met een goed gevoel na 8 dagen achter kan laten. 

Achternaam

Klik hier en begin te typen. Est qui dolorem ipsum quia dolor.

Achternaam

Klik hier en begin te typen. Qui dolorem ipsum quia.


WAT NU?

Direct inschrijven of meer informatie