Kraamzorg Oude Ade

Kraamzorg Oude Ade is een onderdeel van Kraamzorg Baby

Onze kraamzorg

Er is in deze prachtige periode ontzettend veel dat op u afkomt. Juist in de eerste week na de bevalling, als het allemaal ineens echt wordt, is het prettig als u zekerheid heeft. De zekerheid van een professionele kraamverzorgster, Volledig gediplomeerd en gecertificeerd en iemand die rekening houdt met uw persoonlijke wensen. 

Over ons

Onze service bestaat al meer dan 15 jaar. Wij spreken naast Nederlands ook Engels. Er is in deze prachtige periode ontzettend veel dat op u afkomt. Juist in de eerste week na de bevalling, is het prettig als u zekerheid heeft. Ons team is wordt continu bijgestuurd en opgeleid.   

Hulp & Advies

In de afgelopen decennia is er veel veranderd binnen de kraamzorg. Helaas worden ook in deze branche bezuinigingen doorgevoerd waar uiteindelijk de gezinnen de dupe van zijn. Ondanks dat leveren wij de basis, waarin de zorg voor het gezin en de baby op één staat. 


Onze kraamverzorgsters

De zekerheid van een professionele kraamverzorgende met 15 jaar ervaring, uitgebreid gediplomeerd en gecertificeerd en iemand die veel waarde hecht aan uw persoonlijke wensen Kortom, mend met een visie. Wij steken ouderwetse kraamzorg in een modern jasje.  

Live contact

Hallo ik ben Mariska de online assistent binnen kraamzorg Noëlle. Ik kan je, dag en nacht, indien nodig de juiste kant op helpen. Dus heb je een vraag kijk dan hier of ik je kan helpen. Staat jou vraag er niet tussen neem dan contact met ons op en klik hier.