Kraamzorg

Hallo Ik ben Noëlle de Wit, 32 jaar oud, wonend in Voorburg Zuid Holland. Al 15 jaar ben ik werkzaam als kraamverzorgende. Ik spreek naar Nederlands maar ook Engels. Er is in deze prachtige periode veel dat op u afkomt.

Juist In de eerste week na de bevalling is het prettig als u zekerheid heeft. De zekerheid van een professionele kraamverzorgende met 15 jaar ervaring. Uitgebreid gediplomeerd en gecertificeerd en iemand met veel normen waarde en iemand die veel waarde hecht aan uw persoonlijke wensen. Kortom, iemand met visie? Die persoon kan ik voor u zijn.

Ik geef ouderwetse kraamzorg in een nieuw jasje. Het zijn soms slechts kleine dingen die groot. Die een groot verschil kunnen maken?

Zo is het bij mij geen probleem om het ontbijt, de lunch en de avondeten voor te bereiden. Uiteraard wordt ook het fruithapje voor de kersverse mama niet vergeten, Want in deze periode is er niets belangrijker dan de juiste en voldoende vitaminen binnen te krijgen om zo snel mogelijk te herstellen. Andere kids In het gezin? Ook voor hun wordt het een groot feest als Noëlle is geweest. Van koekjes maken tot samen een badje verzorgen. Aan alles wordt gedacht om de kids zo vertrouwd mogelijk te maken met het nieuwe gezinslid.

Geeft u borstvoeding? Of wordt het flesvoeding? Ook In de voeding van een pasgeborene baby ben ik geschoold en Ik wil graag alles aan de hand van kersverse ouders leren. Of het nou nieuwe kneepjes van het.

Of nou net de nieuwe kneepjes van het vak. Alles is bespreekbaar voor u en uw gezin. Zo prettig mogelijk te maken.

Geniet van uw zwangerschap en misschien tot ziens.

Vrolijke groet,
Noëlle de Wit.